Vi är nu en auktoriserad Autoexperten bilverkstad i Haninge

Haninge bilpark är en Autoexperten bilverkstad i Haninge! Våra erfarna mekaniker är certifierade och har den kompetens som krävs för att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster och reparationer till dom flesta bilmärken för personbilar.

Ring alltid för tidsbokning till vår bilverkstad i Haninge

Service

Vi utför service på alla bilmärken och följer givetvis biltillverkarnas rekommendationer och service intervaller.
För att kunna ge bästa bilservice åt våra trogna och nya kunder så arbetar vi kontinuerligt med vidareutbilda våra mekaniker detta för att vi skall kunna erbjuda den bästa servicen oavsett bilmärke eller fel. Vi utför även service och reparation av alla AC system. Pris från 1200 kr. Felsökning från 1000 kr.

Bromssystem

Bromsarna är den viktigaste säkerhetsutrustningen på din bil. Så tveka inte på att komma in till oss om du känner minsta förändring i bromsverkan. Ett bromssystem består bland annat av bromsklossar, bromsbelägg och bromsskivor.
Vi kommer bara att byta det som din bil behöver men utan att tumma på säkerheten.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Däckverkstad

Haninge bilpark är din one-stop shop för alla dina däckbehov. Vår däckverkstad har specialiserat sig på däckbyte och lagring av däck. Vi använder den senaste tekniken för att se till att dina däck byts ut snabbt och effektivt och med högsta kvalitet. Vårt erfarna team av tekniker är alltid tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha om däck.

Reparationer

Haninge bilpark är en bilverkstad som specialiserar sig på reparation och underhåll av bilar. Vi arbetar med alla större bilmärken, vilket gör att alla problem kan lösas snabbt och effektivt på nolltid. Våra tekniker är mycket erfarna och certifierade för att åtgärda alla potentiella problem som ditt fordon kan råka ut för.

Oljebyte

Haninge bilpark utför stolt oljebyte på bilar och ser till att fordon som körs genom vår service håller oljan ren för maximal prestanda och livslängd. Vi använder avancerad teknik för oljefiltrering för att uppnå de högsta nivåerna av renhet i oljan enligt fordonstillverkarnas rekommendationer. Våra oljebyte-tjänster följer tillverkarens specifikationer och inkluderar byte av oljefilter.

AC-service

Haninge Bilpark är den bästa platsen för AC service på bilar i området. Våra professionella mekaniker är välutbildade och erfarna inom AC service, från grundläggande kontroller till fullständiga reparationer och utbyten. Vårt AC service-team använder endast delar och verktyg av högsta kvalitet för att se till att din bil körs med bästa möjliga prestanda.

Felsökning

Haninge Bilpark utför felsökning på bilar. Vi tillhandahåller en omfattande och grundlig inspektion för att fastställa den exakta orsaken till eventuella problem med ditt fordon. Våra erfarna tekniker är välutbildade inom felsökning på bilar och kan identifiera det exakta problemet snabbt och noggrant!

Släcka lampor

Vi tar hand om de problem och fel som upptäcks vid bilbesiktningen, både på insidan och utsidan av bilen, och ser till att alla problem som upptäcks löses. På bilens utsida kan vi åtgärda repor, bucklor, rostskador eller till och med problem med lacken. Vi kan också ta hand om eventuella problem med yttre komponenter som t.ex. lampor, stötfångare och fönster.