Vi köper din bil i Stockholm

Bil köpes Stockholm – när du är i behov av att sälja bil

Funderar du på att sälja din bil? Vänd dig då till oss på Haninge Bilpark – vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand. Vi köper bilar i Stockholm av alla märken och modeller – och du slipper krångel med personer som inte kommer i tid eller som ska diskutera priset i all oändlighet!

Kontakta oss på Haninge Bilpark – testa oss redan idag, du kommer inte att bli besviken när vi köper din bil i Stockholm.

 

Intresserad? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-122 120 20, e-post info@haningebilpark.se, eller via vår kontaktsida.

Fyll i formuläret nedan


[recaptcha]

Vi garanterar en hög servicenivå

En stor fördel med anlita oss när man vill sälja en bil är vår höga servicenivå. Vi har dessutom goda samarbeten med både försäkringsbolag och banker.

Bil köpes Stockholm innebär att vi köper din bil oavsett vilket märke den har eller vilken ålder den har – det enda kravet vi har är att den är såld i Sverige. Du kommer inte att behöva göra allt det där extrajobbet som krävs när man ska sälja en bil – vi sköter annonsering, eventuell transport, försäkringsfrågor och eventuellt prutande kunder. När vi köper din bil så får de dessutom ett pris som motsvarar bilens egentliga värde.

Trygg värdering när vi köper bilar i Stockholm

Efter att vi har värderat din bil så ger vi dig ett prisförslag. Det är upp till dig om du accepterar budet eller avböjer. När vi köper en bil är värderingen gratis och det tillkommer inga som helst krav eller dolda avgifter. Våra värderingar är kostnadsfria och utan säljtvång.

Trygg värdering när du vill sälja bil i Stockholm

Vi har under våra framgångsrika år skaffat oss en stor mängd kunder som har vänt sig till oss för att sälja sina bilar. Vi har fått höga betyg på värderingssajter som reco.se, vilket betyder mycket för oss. Nöjda kunder är alltid viktigast för en firma som köper bilar i Stockholm. Det krävs hårt arbete för att skaffa sig ett namn i en bransch som inte alltid har det bästa ryktet. Vänder du dig till oss på Haninge Bilpark så kommer vi att göra vi allt för att du ska bli nöjd – när det handlar om “bil köpes” så är det oss du ska vända dig till.