Vår bilpark utför stolt oljebyte Haninge på bilar och ser till att ditt fordon är i topptrim!

Bilverkstad Haninge

Haninge Bilpark verkstad Autoexperten

 

Adress:

Vendelsövägen 53, 136 44 Handen

Öppettider:
Mån-Fre 8-17
Tillgänglig 8-22 alla dagar i veckan via telefon och mail

Tel: 08-122 120 20

E-post: info@haningebilpark.se

oljebyte Haninge

Oljebyte Haninge

Vi använder avancerad teknik för oljefiltrering för att uppnå de högsta nivåerna av renhet i oljan enligt fordonstillverkarnas rekommendationer. Våra oljebyte-tjänster följer tillverkarens specifikationer och inkluderar byte av oljefilter.

Ett oljebyte Haninge är en av de viktigaste förebyggande underhållsåtgärderna som du kan göra för att hålla ditt fordon i gott skick. Oljan i din motor fungerar som ett smörjmedel och hjälper till att minska friktion och slitage på interna komponenter, och den hjälper också till att kyla motorn genom att transportera bort värme. Med tiden bryts oljan ner och samlar på sig föroreningar, och därför måste den bytas ut regelbundet. Beroende på vilken typ av fordon du har och hur ofta du kör det kan det innebära att du behöver göra ett oljebyte var 1500 mil eller var sjätte månad.

Högkvalitativ motorolja


Att byta olja regelbundet är fördelaktigt av flera skäl. För det första hjälper det till att se till att din motor förblir smidig och effektiv. För det andra bidrar oljan till att minska motorns slitage genom att hålla komponenterna smörjda, så den kan bidra till att förlänga fordonets livslängd. Slutligen förbättrar regelbundna oljebyten bränsleekonomin genom att hjälpa till att hålla motorn igång på toppnivå.

När man gör ett oljebyte Haninge ska man alltid använda högkvalitativ motorolja som är speciellt uppfyller kraven för ditt fordons märke och modell. Det är också viktigt att använda ett kvalitetsfilter som kan fånga upp föroreningar och förhindra att de cirkulerar tillbaka till motorn.

Om du inte är säker på hur du ska utföra ett oljebyte på egen hand kan du ta med bilen till oss för att få professionell hjälp. Med regelbundet underhåll, inklusive oljebyte, kan man se till att ditt fordon fungerar smidigt och tillförlitligt i många år framöver!

oil change