Vem köper begagnade bilar

Vem köper begagnade bilar

Har det blivit dags att sälja din bil och helst av allt vill du inte behöva komplicera till det med annonsering och själv behöva lägga massor av energi och tid på att hålla i en kommande försäljning. Det är fler som känner precis som du och vi på Haninge Bilpark har många som vänder sig till oss för att sälja sin bil. Så på frågan vem köper begagnade bilar så har vi svaret! Vi har en gräns på 300 000kr som tak samt att er bil måste vara svensksåld.

Det sitter väldigt djupt i oss att alltid hålla högsta kvalité på våra bilaffärer så att det ska kännas som att du som kund är riktigt nöjd när du går ut från oss samt att du är i mycket trygga händer när det kommer till försäkringar och garantier. Om du söker på vem köper begagnade bilar på nätet så finns det en uppsjö av bilhandlare och vi vill ge dig ett gott råd att välja med omsorg om du beslutar dig för att sälja din bil till bilhandlare. Vi på Haninge Bilpark har utsetts fem år i rad av reco.se som årets bolag, det talar för sig självt säger vi ödmjukt.

När ni ställer frågan: vem köper begagnade bilar?

    Så har vi givetvis lösningen och svaret på det! Haninge Bilpark heter vi och hos oss kan du räkna med att vi alltid levererar konkurrenskraftiga priser och därför har vi valt att inte ha den största lokalen, just för att hålla nere omkostnaderna så att vi kan jobba med det som är viktigt istället. Att tillhandahålla ett riktigt bra utbud av bilar i vår bilpark samt att erbjuda riktigt bra priser. Att tänka på när man ställer frågan vem köper begagnade bilar så gäller det att ha i åtanke att läsa på om bolaget så att ni kan säkerställa er affär på bästa sätt. Läs mer på vår hemsida www.haningebilpark.se eller ta en kontakt med oss på tfn 08-122 120 20, så lovar vi att ha ett bra svar på er fråga: vem köper bagagnade bilar på bästa sättet. Varmt välkommen!