Vad får jag för min bil

Vad får jag för min bil

När det är dags att sälja bilen så kommer det många frågor och funderingar gällande försäljning av bilen. Hur ska jag gå till väga? Vad får jag för min bil? Kan jag sälja min bil till en seriös bilhandlare så att jag kan slippa allt krångel med att sälja min bil privat.     Ja, frågorna är många och för att göra det hela oerhört enkelt och okomplicerat så kan vi på Haninge Bilpark hjälpa dig igenom processen genom att vi köper bilen av dig istället. Vänd dig till oss redan idag så att vi kan göra en värdering av din bil så har du svaret på frågan vad får jag för min bil. Du måste alltså inte köpa en bil av oss på grund av att vi väljer att köpa din begagnade bil. Det du behöver ha i åtanke är att:

  1. Bilen måste vara svensksåld.
  2. Vi köper endast bilar för max 300 000kr.

Svårare än så är det inte. Nu har vi även möjlighet att hjälpa till att förmedla bilar, d v s försäljningsuppdrag.

Vi svarar på era frågor, som exempelvis vad får jag för min bil

    Kontakta oss för dina frågor som till exempel vad får jag för min bil redan idag så besvarar vi alla dina funderingar och vi hjälper dig vidare. Vi löser din bilaffär åt dig på bästa sätt. Ett gott råd från oss är att du alltid ska vara kräsen när du vänder dig till en bilhandlare för att sälja din bil. Det finns många oseriösa aktörer på marknaden och det gäller att kolla upp bolaget innan du gör en affär. Läs gärna på reco.se för att hitta kunders omdömen om olika bilhandlare. Då får du en känsla för vad som är seriöst och var du är i trygga händer. Vi på Haninge Bilpark har i fem år i rad fått utmärkelsen bästa bolag från reco och vi är oerhört stolta över det men för den skull så blir vi inte bekväma utan vi fortsätter att sträva efter att alltid ge förstklassig service och konkurrenskraftiga priser. Besök vår hemsida www.haningebilpark.se för mer information som rör frågeställningar som vad får jag för min bil samt kontaktuppgifter till oss. Varmt välkomna!