Vad får jag för min bil

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Vi svarar på era frågor, som exempelvis vad får jag för min bil

När det är dags att sälja bilen så kommer det många frågor och funderingar gällande försäljning av bilen. Hur ska jag gå till väga? Vad får jag för min bil? Kan jag sälja min bil till en seriös bilhandlare så att jag kan slippa allt krångel med att sälja min bil privat.
Ja, frågorna är många och för att göra det hela oerhört enkelt och okomplicerat så kan vi på Haninge Bilpark hjälpa dig igenom processen genom att vi köper bilen av dig istället. Vänd dig till oss redan idag så att vi kan göra en värdering av din bil så har du svaret på frågan vad får jag för min bil. 

Köp bil

Sälj bil

Vad får jag för min bil

Du måste alltså inte köpa en bil av oss på grund av att vi väljer att köpa din begagnade bil. Det du behöver ha i åtanke är att:

 1. Bilen måste vara svensksåld.
 2. Vi köper endast bilar för max 300 000kr.


Svårare än så är det inte. Nu har vi även möjlighet att hjälpa till att förmedla bilar, d v s försäljningsuppdrag.
Kontakta oss för dina frågor som till exempel vad får jag för min bil redan idag så besvarar vi alla dina funderingar och vi hjälper dig vidare. Vi löser din bilaffär åt dig på bästa sätt.

Ett gott råd från oss är att du alltid ska vara kräsen när du vänder dig till en bilhandlare för att sälja din bil. Det finns många oseriösa aktörer på marknaden och det gäller att kolla upp bolaget innan du gör en affär. Läs gärna på reco.se för att hitta kunders omdömen om olika bilhandlare. Då får du en känsla för vad som är seriöst och var du är i trygga händer. Vi på Haninge Bilpark har i fem år i rad fått utmärkelsen bästa bolag från reco och vi är oerhört stolta över det men för den skull så blir vi inte bekväma utan vi fortsätter att sträva efter att alltid ge förstklassig service och konkurrenskraftiga priser.

Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. Vi är en av många bilhallar Stockholm som erbjuder kvalitativ och service.

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Gör iordning din bil inför försäljning

Hur ska man få maximalt betalt i samband med att man står inför att sälja sin bil? Små ingrepp kan göra en stor skillnad i slutpriset 

Det finns ett värde i att göra iordning bilen inför försäljning även till exempelvis oss. Vi köper din bil oavsett, men du kan definitivt få mer betalt om vissa åtgärder är vidtagna innan du besöker oss.

Kort sagt, ska du sälja din bil så är det viktigt att presentera den från sin absolut bästa sida. Därför följer här en liten guide som kan leda till ett bättre pris:

Att göra innan du säljer din bil:

 • Städa ur bilen ordentligt. Se till att bilen är kliniskt ren både in- och utvändigt. 
 • Fixa enklare fel: Har du en trasig framlykta – byt ut den. Se till att bilen har spolarvätska och att oljan är påfylld. 
 • Ha allt i ordning: Se till att alla viktiga dokument och papper finns bifogade. Serviceboken ska vara intakt och det ska klart och tydligt framgå när – och var – servicen ägt rum. Registreringsbevis, fordonsskatt – att den är betald – och besiktningsprotokoll är saker som ska finnas med i samband med en bilförsäljning. 
 • Ärlighet varar längst! En viktig detalj som många glömmer är hur du möter en potentiell köpare av bilen. En noggrann köpare kommer att se den där lilla bucklan på framskärmen och upptäcka repan på bakluckan. Var ärlig direkt och berätta om bilens små skavanker. Det lönar sig i längden.

  Haninge bilpark haninge

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

  Haninge bilpark Knivsta

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

  Haninge bilpark Göteborg

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand