Seriösa bilhandlare Stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Letar du bilhallar i Stockholm

Du kanske är intresserad av eller i behov av en ny bil. Alternativet är då sannolikt att titta närmare på en begagnad bil som är i mycket bra skick till ett fördelaktigt pris. Då kommer du till att börja medsöka efter en seriös bilhandlare stockholm. Då vill vi på Haninge Bilpark presentera oss, vi är en bilhandlare som alltid strävar efter att du som kund ska vara nöjd och mycket belåten med din bilaffär. 

Köp bil

Sälj bil

Seriös bilhandlare stockholm

Oavsett om du köper din bil av oss eller om du kommit till oss för att vi ska köpa din bil. Vi håller väldigt hög klass när det gäller våra bilaffärer! Vi på Haninge Bilpark erbjuder självklart flera olika märken och modeller och oavsett vilken bil du än väljer och är intresserad av så ska du känna dig lugn och trygg i att våra bilar är genomgångna av våra duktiga medarbetare.

Eftersom vi är en seriös bilhandlare stockholm så erbjuder vi dig en trygg garanti på våra begagnade bilar. Beroende på vilken årsmodell samt hur många mil bilen har gått så har du givetvis garantier på ditt köp hos oss. Bilen är dessutom helförsäkrad via Trygg Hansa i hela två veckor då du köper din bil genom oss.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Hos oss på Haninge Bilpark värdesätter vi en hög personlig service samt bemötande och vi har under åren fått ett väldigt gott rykte. Läs gärna mer om våra omdömen från tidigare kunder på reco.se, vi är ödmjukt stolta över att vi har fått utmärkelsen som bästa bolag fem år i rad! Vi är inte beredda att tumma på det förtroendet våra kunder gett oss, besök oss och avgör själv!

Vi är bokstavligen en seriös bilhandlare Stockholm utan tvekan. Vi tar gärna emot ditt samtal på 08-122 120 20 om du vill ringa oss för dina frågor och funderingar. På vår hemsida kan du också maila oss på info@haningebilpark.se. Vi ser fram emot din kontakt med oss när du söker efter en seriös bilhandlare stockholm, Välkommen!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand