Sälja bil Vaxholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa & Sälja bil i Vaxholm

Det är definitivt inte omöjligt att sälja en bil i Vaxholm, men man måste vara beredd på att man får ett lite mindre spann av potentiella köpare. Rätt bil är definitivt värt en omväg – men en vanlig bil kanske inte är full lika tilltalande. Det finns emellertid andra alternativ än att sälja en bil privat. Att vända sig till oss på Haninge Bilpark är ett bra sådant.

Vi köper alla typer av bilar och vi erbjuder alltid schyssta priser och bra villkor i samband med våra affärer. Oavsett om du står inför att sälja en Volvo, en Ford, en Audi eller Opel, oavsett om det är ny eller en gammal bil, oavsett vilket drivmedel den har eller hur många mil som står på mätaren så är du välkommen att sälja din bil till oss.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Vaxholm

Sälj din bil på ett säkert sätt

Bilförsäljare har överlag ett lite sämre rykte. Inte minst gäller det säljare av begagnade bilar. Vi på Haninge Bilpark jobbar därför med kunden i centrum och med en tydlig tanke på att affären ska gynna båda parter. Säljer du din bil till oss så ska både du som säljare vara nöjd och detsamma ska gälla för oss som köpare.

Att vi idag rankar i topp hos Reco.se gällande begagnade bilförsäljare i Stockholm med omnejd är dels ett kvitto på att vi har nöjda kunder och dels också en trygghet för dig som potentiell säljare av en bil. Vi köper den – men vi gör det till rimliga priser. Dessa priser sätts efter en värdering. Den är gratis och den kommer inte med några krav. Du som kund bestämmer om du vill sälja din bil eller inte.

Haninge Bilpark kan även förmedla din bil. Vi har en stor plattform och genom denna kan du attrahera fler potentiella köpare. Innan bilen läggs ut så genomförs en rekond och en professionell värdering tar vid. Bilen kontrolleras även så att en köpare inte riskerar att drabbas av dolda fel – det är något vi för övrigt gör vid varje affär. Vi annonserar och marknadsför bilen till dess att en köpare nappar och då affären avslutas så får du som säljare dina pengar inom tre bankdagar.

För detta upplägg så tar vi alltid en fast provision, den ligger på 10.000 kronor och det spelar ingen roll vilket annonspris som satts.

Ett mer flexibelt upplägg ger lägre priser

Den traditionella bilhandlaren är ofta bakbunden av ett stort lager – något som ger höga omkostnader och detta syns också på priserna som begärs för olika bilar. Vi tänker annorlunda. Vi vill vara mer flexibla och det är vi tack vare en bättre omsättning på bilarna vi köper- och säljer.

Att vi har mindre lokaler gör att vi kan sälja bilar till lägre priser än vad många av våra konkurrenter mäktar med. De blir vi säljer finns i alla prisklasser och det finns garanterat någon som passar dina specifika krav och behov.

Det är naturligtvis fullt möjligt att byta in din bil i samband med att du säljer den hos oss. Titta igenom vårt utbud och låt gärna vår kunniga, erfarna personal guida dig till drömbilen. Välkommen till Haninge Bilpark!

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand