Sälja bil Värmdö

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa & Sälja bil på Värmdö

Ska jag sälja min bil privat i Värmdö eller ska jag ta hjälp av en bilhandlare? Att sälja privat är något som många väljer per automatik. Det kan ha fördelar i att man kan nå ett högt slutpris. Men, det har också stora nackdelar. Dels så måste man vara beredd på att vänta länge innan en köpare uppenbarar sig, dels så får man räkna med samtal under dygnets alla timmar, dels är rena skambud en del av proceduren och dels kan det även förekomma hot i samband med att affären ska genomföras. Det gör att fler väljer att sälja via en bilhandlare och här vågar vi på Haninge Bilpark påstå att vi är rätt företag för dig.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Värmdö

Vi jobbar nämligen lite annorlunda. Genom att vi har mindre lokaler, mindre lager och lägre omkostnader så kan vi också erbjuda lägre priser på våra bilar – i och med detta har vi en större ruljans och klarar mindre marginaler. Vi är en modern, mer flexibel bilhandlare och vi jobbar alltid med ett stort fokus på kunden. Du ska känna personlig service, du ska informeras om allt och du ska känna att du är delaktig.

Vill du sälja din bil till oss så ska du också göra det med en känsla av att du gjort en bra affär. Det är vårt mål: både du som kund och vi som bilhandlare ska vara nöjda med den affär vi slutit.

Haninge Bilpark – om du vill sälja din bil i Värmdö

Vid ett köp av en bil så sker alltid en värdering. Du kan göra en sådan via vår hemsida för att få ett ungefärligt besked. Vi granskar dock alltid bilens skick rent okulärt också. Detta för att undvika att en köpare ska få en bil där en massa dolda fel finns. Vi är måna om både köpare och säljare.

Värderingen är gratis och kommer utan några dolda avgifter eller krav från vår sida. Tycker du att den är för låg så behöver du inte känna dig tvungen att sälja din bil genom – eller till – oss. Det är en viktig del i hur vi arbetar. Gällande bilar så köper vi allt som tidigare sålts i Sverige. Märke, antal mil, drivmedel, modell och så vidare spelar ingen roll.

Använd oss som en bilförmedlare

Som ett led i vår verksamhet så erbjuder vi även att förmedla bilar. Det sker genom en fast provision på 10.000 kronor. Det har, för många, visat sig vara väl investerade pengar genom att man genom detta upplägg når fler potentiella kunder via de plattformar – hemsidor och annonser – som vi kan erbjuda. Dessutom får bilen en rekond och fotograferas professionellt innan den läggs ut till försäljning. Många av dessa bilar säljs nästan per omgående och du som säljare får i det här fallet dina pengar inom 1-3 bankdagar.

Det är även möjligt att byta in din bil. Som vi sa ovan, vi har ett stort urval av bilar av alla märken och modeller samt inom alla prisklasser. Det finns en bil för alla och skulle du vara osäker på vad du behöver så kan vår kunniga personal visa dig runt och förklara lite närmare kring varje bil. Naturligtvis så är de möjligt att provköra också.

Vi har öppet alla dagar i veckan och i och med vår flexibilitet så kan vi även tänja lite på öppettiderna. Finns det en bil som du verkligen vill titta närmare på så går detta att ordna. Välkommen till Haninge Bilpark!

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand