Sälja bil Vallentuna

Bilhandlare Haninge

Haninge Bilpark köper – och säljer – alla typer av bilar. Vi vänder oss till privatpersoner i Stockholm med omnejd.  Vill du sälja din bil i Vallentuna så kan du med fördel vända dig till oss. På köpet får du en smidig affär som är till belåtenhet för både dig som säljare och för oss som köpare.

Vi är en lite annorlunda bilhandlare. Vi arbetar med ett mindre lager och vi har inte lika höga omkostnader som en följd av detta. I kombination med att vi har mindre lokaler gör det att vi kan sälja våra bilar till rimligare priser än vad våra konkurrenter gör. De tvingas ha högre priser för att täcka kostnader – vi kan sätta lägre för att få fler kunder. Det är en tydlig skillnad.

Att vi dessutom alltid arbetar med kunden i centrum är en annan fördel. Vi vill ha nöjda kunder då sådana ger ringar på vattnet. Genom att vi använder oss av Reco.se så ser vi hela tiden vilka omdömen som kunderna ger oss. Det håller oss på tå och det ökar vår målmedvetenhet. Just nu så är vi i topp vad gäller omdömen på den sidan: ett kvitto på att vårt hårda jobb lönar sig och att vårt upplägg verkligen fungerar.

Vänd dig till oss för att sälja din bil i Vallentuna

    Fri värdering och rimliga priser

    Säljer du din bil till oss så sker alltid en värdering innan. Den är gratis och den kommer utan krav. Du väljer om du vill sälja eller gå vidare. Skulle du vilja sälja så garanteras du en snabb och smidig affär som sker till ett rimligt pris. Du ska känna att du är nöjd.

    Skulle du vara i behov av en ny bil så är det fullt möjligt att byta in din bil och titta på vårt stora sortiment. I och med att vi köper in alla typer av bilar – oberoende av märke, modell, ålder, drivmedel, miltal och så vidare – så har vi också någonting för allas behov och för alla plånböcker. Gällande finansiering så kan vi förmedla kontakter med banker och detsamma gäller för försäkringar. Det möjliggör att du kan sälja din bil till oss och redan samma dag åka hem till Vallentuna en ny bil.

    Vi kan även förmedla din bil och genom den tjänsten så får du större exponering via våra välbesökta kanaler, du slipper all kundkontakt, bilen fräschas upp via en rekond och pengarna – efter affär – är på ditt konto 1-3 bankdagar efteråt. En smidig lösning som alltid kostar 10.000 kronor – oavsett annonspris på bilen i fråga.