Sälja bil Uppsala

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Uppsala. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Uppsala, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Letar du bilhallar i Stockholm

Vill du sälja din bil i Uppsala? Lämna in den till oss – en trygg och pålitlig partner med fina omdömen. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter, bra garantier upp till 2 år och generösa öppettider (7 dagar i veckan). Du behöver inte boka tid – kom in på drop-in när det passar dig. Vi har synts i reklam, radio och tidningar, och våra kunder uppskattar vår service och expertis. Kontakta oss idag för en smidig och trygg bilaffär!

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Uppsala

 

Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. Vi är en av många bilhallar Uppsala som erbjuder kvalitativ och service.

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!