Sälja bil Upplands Väsby

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa & Sälja bil i Upplands Väsby

Åka hela vägen från Upplands Väsby till Haninge enbart för att sälja en bil? Varför inte! Att sälja en bil idag som privatperson handlar inte bara om att slänga upp en annons och hoppas att någon nappar. Man måste vara beredd på att offra lite längs vägen också. Folk ringer, det kommer skambud, det prutas och man måste även avsätta tid för visningar. Det kostar på och i och med att man sällan heller får det man begär så har många börjat välja det mer traditionella alternativet: att sälja via bilhandlare. Därför ska du också välja att åka från Upplands Väsby – eller från någon annan förort – till Haninge. Där ligger nämligen vårt företag. Haninge Bilpark.

Att sälja din bil till oss ger dig en bra affär. Vi arbetar på ett annat sätt än många av våra konkurrenter och vi kan bland annat – som en följd av lägre omkostnader för lager och lokaler – erbjuda bättre priser. Både då vi köper- och säljer en bil. Vårt fokus ligger på att både vi och våra kunder ska vara nöjda. Att vi idag rankar i topp på Reco.se gällande begagnade bilhandlare i Stockholm visar att vi hittills lyckats bra med vårt medvetna fokus på kunderna

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Upplands Väsby

Säljer du bilen till oss så få du ett rimligt pris – baserat på värdering – och du får betalt direkt. Väljer du att avstå från att sälja din bil till oss så är det okej och det kostar dig ingenting. Värderingen är fri.

Sälj bilen via oss istället

Det finns även en annan möjlighet i samband med att du säljer din bil. Det är att låta oss sköta all marknadsföring, all styling – rekond – och all kundkontakt vid en försäljning. Du slipper samtalen, du slipper förhandla och du slipper avsätta tid för att visa upp din bil – det sköter vi. För detta betalar du en fast provision på 10.000 kronor. Även om din bil skulle annonseras för 200.000 kronor så är det priset som gäller. Att använda oss som bilförmedlare ger dig tillgång till unika plattformar för att nå potentiella kunder.

Söker du en ny bil?

Vi köper alla möjliga bilar. Så länge de tidigare sålts i Sverige så köper vi bilar oavsett modell, år, märke, miltal och oberoende av drift. Det ger dig en möjlighet att även kunna byta in din bil. Ta gärna en titt på vårt lager eller sök lite på vår hemsida innan du bestämmer dig. Lagret fylls ständigt på och vi har en god ruljans på affärerna. Finns inte drömbilen inne idag så är det inte omöjligt att den dyker upp imorgon.

Behöver du hjälp med finansiering eller med att byta försäkring så kan vi hjälpa dig. Haninge Bilpark har genom åren utvecklat förmånliga samarbeten med både banker och försäkringsbolag. Låt vår kunniga personal visa dig runt i jakten på den nya drömbilen. Välkommen!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand