Sälja bil Upplands Bro

Bilhandlare Haninge

Bästa sättet att sälja en bil om man bor i Upplands Bro eller i någon annan, lite mer avlägsen, förort till Stockholm är att sätta sig i bilen och åka en dryg timme söderut. Haninge Bilpark är nämligen företaget som kan köpa din bil – och vi gör det till ett fullt rimligt pris. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och vid en affär så är det viktigt att båda parter skakar hand med en känsla av att en bra affär är genomförd.

Vi kan erbjuda bra priser som en följd av att vi är en mer flexibel bilhandlare. Vi har mindre lager, vi har mindre lokaler och vi har – som en följd av att vi erbjuder bättre priser – också en större ruljans på bilarna. Nya bilar kommer in hela tiden och i och med att vi köper alla sorters bilar så har vi också någonting som passar alla. Så länge en bil tidigare sålts i Sverige så är den intressant för oss. Oavsett motor, oavsett märke, oavsett modell och oavsett drivmedel, miltal och drift.

Svårt att sälja bil i Upplands Bro

  Nackdelen med att sälja privat

  Att sälja privat kan vara en väldigt lukrativ affär som dessutom kan gå väldigt snabbt. Även lotto kan vara en bra affär och det finns en gemensam nämnare här: man ska ha en väldig tur.

  Ser man till de flesta privata bilaffärer så finns det tyvärr inte samma lycka. Det finns många skräckhistorier att berätta, men vi nöjer oss med att säga att det kan strula rejält och att man får räkna med att det tar lång tid. Räkna även med flertalet samtal, räkna med prutning och skambud, räkna med inställda möten och – om du har en exklusivare bil – så finns även en uppenbar risk för rån. Tyvärr.

  Sälj din bil med oss som förmedlare

  Det är smidigare att sälja direkt till en bilhandlare och att sälja din bil till oss ger dig ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter är villiga att ge. Vi värderar bilen på plats och det sker utan några dolda avgifter och utan krav – du bestämmer själv om du vill gå vidare eller åka tillbaka till Upplands Bro och fundera på saker ett varv till.

  Vi kan även agera bilförmedlare. För detta tar vi alltid 10.000 kronor och genom detta så får din bil marknadsföring, annonsering, rekond och professionell fotografering och en målande beskrivning. Du kan lugnt vänta in rätt köpare och pengarna för din bil – det tar normalt mellan 1-3 bankdagar innan de når ditt konto efter avslutad affär.

  Välkommen att kontakta oss eller varför inte svänga förbi och se över vårt lager. Vi har öppet sju dagar i veckan och det är bara att kika in.