Sälja bil till bilhandlare

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Är ni intresserade av att sälja bil till bilhandlare

Går du i tankarna om att sälja din bil? Men helst vill slippa hela processen med att annonsera och lägga en massa tid på kunder som kanske uteblir och som ska pruta på priset. Att sälja bil till bilhandlare kan vara bra mycket enklare och tryggare, i alla fall om ni vänder er till oss på Haninge Bilpark. Hos oss möts ni av engagerade säljare och seriösa affärer. Att sälja bil till bilhandlare som oss är en trygghet för dig som säljare och du spar enormt mycket tid och krångel som det annars kan leda till när man säljer sin bil privat på annons.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil till bilhandlare

Vi tar nu oss an att även förmedla bilar, detta berättar vi gärna mer om när ni tar kontakt med oss! Hur går det då till när ni vill sälja er bil till oss? Det vi har som krav är att bilen måste vara svensksåld för att vi ska vara intresserade samt att vi tar in bilar till ett värde av max 300 000kr.

Då har ni kommit rätt när ni tar kontakt med oss på Haninge Bilpark, vårt mål är att kunden alltid ska känna en trygghet och vara nöjd med sin affär hos oss. Detta jobbar vi hårt för och ett kvitto på att vi lyckats med vårt koncept är att vi i fem år i rad har utsetts till årets bolag av reco.se. Där har många av våra kunder fått säga sitt och vi är mycket stolta över att ha toppbetyg! Detta fortsätter vi att sträva efter och leva upp till, något ni kommer att märka när ni tar kontakt med oss när det kanske är dags att sälja bil till bilhandlare.

Ring oss på tfn 08-122 120 20 eller skicka ett mail på info@haningebilpark.se för en kontakt så återkopplar vi så snabbt vi kan. Besök gärna vår hemsida www.haningebilpark.se för att läsa mer om oss och våra tjänster, så som att sälja bil till bilhandlare. Välkomna!

Gör iordning din bil inför försäljning

Hur ska man få maximalt betalt i samband med att man står inför att sälja sin bil? Små ingrepp kan göra en stor skillnad i slutpriset 

Det finns ett värde i att göra iordning bilen inför försäljning även till exempelvis oss. Vi köper din bil oavsett, men du kan definitivt få mer betalt om vissa åtgärder är vidtagna innan du besöker oss.

Kort sagt, ska du sälja din bil så är det viktigt att presentera den från sin absolut bästa sida. Därför följer här en liten guide som kan leda till ett bättre pris:

Att göra innan du säljer din bil:

 • Städa ur bilen ordentligt. Se till att bilen är kliniskt ren både in- och utvändigt. 
 • Fixa enklare fel: Har du en trasig framlykta – byt ut den. Se till att bilen har spolarvätska och att oljan är påfylld. 
 • Ha allt i ordning: Se till att alla viktiga dokument och papper finns bifogade. Serviceboken ska vara intakt och det ska klart och tydligt framgå när – och var – servicen ägt rum. Registreringsbevis, fordonsskatt – att den är betald – och besiktningsprotokoll är saker som ska finnas med i samband med en bilförsäljning. 
 • Ärlighet varar längst! En viktig detalj som många glömmer är hur du möter en potentiell köpare av bilen. En noggrann köpare kommer att se den där lilla bucklan på framskärmen och upptäcka repan på bakluckan. Var ärlig direkt och berätta om bilens små skavanker. Det lönar sig i längden.

  Haninge bilpark haninge

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

  Haninge bilpark Knivsta

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

  Haninge bilpark Göteborg

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand