Sälja bil till bilhandlare

Sälja bil till bilhandlare

Går du i tankarna om att sälja din bil? Men helst vill slippa hela processen med att annonsera och lägga en massa tid på kunder som kanske uteblir och som ska pruta på priset. Att sälja bil till bilhandlare kan vara bra mycket enklare och tryggare, i alla fall om ni vänder er till oss på Haninge Bilpark. Hos oss möts ni av engagerade säljare och seriösa affärer. Att sälja bil till bilhandlare som oss är en trygghet för dig som säljare och du spar enormt mycket tid och krångel som det annars kan leda till när man säljer sin bil privat på annons.

Vi tar nu oss an att även förmedla bilar, detta berättar vi gärna mer om när ni tar kontakt med oss! Hur går det då till när ni vill sälja er bil till oss? Det vi har som krav är att bilen måste vara svensksåld för att vi ska vara intresserade samt att vi tar in bilar till ett värde av max 300 000kr.

Är ni intresserade av att sälja bil till bilhandlare

    Då har ni kommit rätt när ni tar kontakt med oss på Haninge Bilpark, vårt mål är att kunden alltid ska känna en trygghet och vara nöjd med sin affär hos oss. Detta jobbar vi hårt för och ett kvitto på att vi lyckats med vårt koncept är att vi i fem år i rad har utsetts till årets bolag av reco.se. Där har många av våra kunder fått säga sitt och vi är mycket stolta över att ha toppbetyg! Detta fortsätter vi att sträva efter och leva upp till, något ni kommer att märka när ni tar kontakt med oss när det kanske är dags att sälja bil till bilhandlare.

    Ring oss på tfn 08-122 120 20 eller skicka ett mail på info@haningebilpark.se för en kontakt så återkopplar vi så snabbt vi kan. Besök gärna vår hemsida www.haningebilpark.se för att läsa mer om oss och våra tjänster, så som att sälja bil till bilhandlare. Välkomna!