Sälja bil Täby

Bilhandlare Haninge

Idag väljer många att sälja bil privat. Det kan löna sig. Har man tur så kan man se att både en snabb och lukrativ går igenom. Men, det motsatta är vanligare. Det är jobbigt att sälja en bil, man får räkna med att det tar tid, kraft och att en massa potentiella köpare drar sig ur. Dessutom tillkommer frågor som rör betalningen, försäkringar och registrering av ny ägare. Här har vi heller inte nämnt rånrisk och andra otrevliga detaljer som, tyvärr, också kan inträffa. Har du en mer exklusiv bil som du ska sälja i Täby så kan du i och med detta också förvandlas till ett intressant objekt för mer ljusskygga typer.

Därför är det en fördel att köra från Täby till Haninge och besöka Haninge Bilpark. Vi erbjuder alltid schyssta priser i samband med att vi köper bilar. Som en följd av att vi är en mer modern och flexibel bilhandlare så dras vi inte med lika höga kostnader som många konkurrenter – hög hyra för lager, hög hyra för stora lokaler och så vidare. Vi kan jobba med större marginaler och det visar sig både i samband med att vi köper och säljer bilar.

Försöker du sälja din bil i Täby?

  Du som kund ska vara nöjd

  Stort fokus läggs på nöjda kunder. Vi vet att en rekommendation och ett gott omdöme från en kund är guld värt då detta ger ringar på vattnet. I en bransch som dras med ett lite sämre rykte så har man inte råd att chansa. Du som kund ska vara nöjd med allt från bemötande till den affär som, förhoppningsvis, genomförs.

  Vårt mål är att du ska rekommendera Haninge Bilpark vidare. Som en följd av detta använder vi oss aktivt av Reco.se och där kan du läsa alla omdömen som står skrivet om oss. Det ger en bra bild av vilka vi är och hur vi jobbar.

  På jakt efter en ny bil?

  Det är även möjligt att byta in din bil och åka hem till Täby i en ny sådan. Vi har bilar av alla tänkbara modeller – sedan, sportbilar, suvar och kombibilar – och av alla märken. År, miltal, drivmedel och drift är heller inget problem – vi köper in alla bilar så länge de tidigare sålts i Sverige.

  Ta gärna hjälp av vår kunniga personal i samband med att du vill titta närmare på någon typ av bil. Genom erfarenhet, kunskap och ett gediget intresse så kan de komma med goda råd och hjälpa dig att hitta rätt. Naturligtvis så ges även en möjlighet att provköra bilar hos oss.

  Om du inte hittar den bil som du söker eller matchar dina specifika behov så är det ingen katastrof. Haninge Bilpark har en bra ruljans och det innebär att bilar kommer och går hela tiden. Finns inte drömbilen idag så är det fullt möjligt att den kommer in imorgon. Håll därför utkik på vår hemsida eller ge oss ditt nummer så kan vi höra av oss så fort en bil som matchar dina behov kommer in. Välkommen till Haninge Bilpark.