Sälja bil Sundbyberg

Bilhandlare Haninge

Är det värt att åka en dryg halvtimme från Sundbyberg till Haninge för att sälja en bil? Definitivt. Har du någonsin försökt sälja en bil privat så vet du också att det är något som skapar stress. Det ringer folk hela tiden, det kommer skambud, folk ställer in utan att meddela och ibland kan till och med hot förekomma. Genom att sälja din bil till oss på Haninge Bilpark så slipper du allt detta.

Vi köper alla typer av bilar och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd – Sundbyberg, Solna, Lidingö och så vidare. Att sälja din bil till oss är tryggt, det går snabbt och det är säkert. Du får bilen värderad på plats och det är helt gratis. Därefter väljer du att acceptera vårt bud eller gå vidare. Buden är rättvisa och sätts med en tanke på att både du som säljare och vi som köpare ska bli nöjda. Precis som en bilaffär ska se ut.

Vänd dig till oss för att sälja din bil i Sundbyberg

  Vi kan agera bilförmedlare

  Ett annat alternativ som finns är att vi agerar mellanhand till dig och förmedlar din bil via våra kanaler. Vi sköter all annonsering och marknadsföring. Vi ger bilen en rekond. Vi sköter all kundkontakt och ger eventuella visningar av bilen. Vi tar fina foton och ger en bra beskrivning som tilltalar potentiella kunder.

  Allt du behöver göra är att vänta in rätt köpare. Pengarna har du på kontot max tre bankdagar efter avslutad affär Anlitar du oss som bilförmedlare så betalar du – oavsett annons- och slutpris – alltid en fast provision på 10.000 kronor.

  Sälj din bil – oavsett märke och modell

  Haninge Bilpark köper alla bilar – så länge de är svensksålda. Det innebär att vi har ett digert utbud av bilar på vårt lager. Oavsett märke, modell, antal mil, blessyrer eller allmänt slitage så kan du sälja din bil i Sundbyberg till oss. Vi ger alltid en gratis värdering och vi låter våra skickliga medarbetare göra en rejäl genomgång av bilen i fråga. Det senare sker i syfte att en potentiell köpare i framtiden ska slippa råka ut för exempelvis dolda fel. Varje bil ska vara i sitt bästa skick och ha en sund, rimlig värdering.

  Som en följd av vårt stora utbud av bilar – i alla tänkbara prisklasser – så finns även en möjlighet att byta in din bil. Du säljer din bil till och väljer i samma veva en annan direkt från vårt lager. Det är en smidig lösning som direkt ger dig tillgång till en ny bil. Skulle det behövas hjälp med finansiering – du vill ha en dyrare bil och behöver betala mellanskillnaden – så har vi fina samarbeten med banker. Detsamma gäller försäkringsbolag och olika försäkringsfrågor. Haninge Bilpark är en trygg, ärlig och kunnig bilhandlare. Vi hoppas att du blir vår nästa kund. Välkommen!