Sälja bil Stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Sälja bil i Stockholm utan krångel

Slipp krångel – sälj din bil till Haninge Bilpark! Vill du sälja din bil utan krångel? Vi på Haninge Bilpark köper din bil oavsett märke och modell, i Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Stockholm

Gör iordning din bil inför försäljning

Hur ska man få maximalt betalt i samband med att man står inför att sälja sin bil? Små ingrepp kan göra en stor skillnad i slutpriset 

Det finns ett värde i att göra iordning bilen inför försäljning även till exempelvis oss. Vi köper din bil oavsett, men du kan definitivt få mer betalt om vissa åtgärder är vidtagna innan du besöker oss.

Kort sagt, ska du sälja din bil så är det viktigt att presentera den från sin absolut bästa sida. Därför följer här en liten guide som kan leda till ett bättre pris:

Att göra innan du säljer din bil:

 • Städa ur bilen ordentligt. Se till att bilen är kliniskt ren både in- och utvändigt. 
 • Fixa enklare fel: Har du en trasig framlykta – byt ut den. Se till att bilen har spolarvätska och att oljan är påfylld. 
 • Ha allt i ordning: Se till att alla viktiga dokument och papper finns bifogade. Serviceboken ska vara intakt och det ska klart och tydligt framgå när – och var – servicen ägt rum. Registreringsbevis, fordonsskatt – att den är betald – och besiktningsprotokoll är saker som ska finnas med i samband med en bilförsäljning. 
 • Ärlighet varar längst! En viktig detalj som många glömmer är hur du möter en potentiell köpare av bilen. En noggrann köpare kommer att se den där lilla bucklan på framskärmen och upptäcka repan på bakluckan. Var ärlig direkt och berätta om bilens små skavanker. Det lönar sig i längden.

  Haninge bilpark haninge

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

  Haninge bilpark Knivsta

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

  Haninge bilpark Göteborg

  Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand