Sälja bil Solna

Bilhandlare Haninge

Vi hos Haninge Bilpark kan sköta jobbet med att sälja din bil. Detta oavsett om du bor i Solna, i Järfälla, i centrala Stockholm eller någon annanstans. Vill du sälja din bil i Solna så vänder du dig till oss för att få en rakt igenom trygg, säker och bra affär. Vi köper alla typer av bilar – oavsett modell, antal mil, årsmodell eller märke; det enda som krävs är att bilen är såld i Sverige. Haninge Bilpark erbjuder alltid en fri värdering och efter denna så kan du välja om du vill gå vidare med oss eller om du vill försöka sälja din bil på något annat sätt.

Du kan även anlita oss som bilförmedlare. Det innebär att vi – mot en provision på 10.000 kronor – sköter allt som rör försäljningen av din bil. Vi ger den en rekond, vi sköter all marknadsföring och annonsering, vi tar emot alla samtal och vi utför affären då rätt kund uppenbarar sig. Du som säljare får pengarna på kontot efter 1-3 bankdagar.

Det är ett smidigt sätt att slippa det som normalt kan förknippas med att sälja en bil privat – samtal under dygnets alla dagar, otrevliga köpare, inställda möten och skambud långt under bilens marknadsvärde. Sälj bilen direkt till oss eller låt oss agera förmedlare. Du kommer inte att ångra dig.

Ska du sälja din bil i Solna?

  Är du på jakt efter en ny bil?

  I och med att vi köper alla typer av bilar så har vi också ett stort lager av bilar att sälja vidare. Hos Haninge Bilpark finner du bilar av alla tänkbara modeller och märken – detta till priser som passar alla. Ska du sälja din bil, men samtidigt är på jakt efter en ny så är du mer än välkommen att besöka oss på plats och titta igenom vårt utbud.

  Förklara vilka behov du har, vilken typ av bil du söker och vad du behöver i övrigt så kan våra erfarna och kunniga säljare hjälpa dig att hitta rätt. Det går även utmärkt att se över lagret via vår hemsida. Där kan man även få en första värdering utförd av den bil man tänkt sig att sälja.

  Nöjda kunder och smidiga lösningar

  Vi har samarbeten med både banker och försäkringsbolag. Det gör att du som kund snabbt kan få hjälp med frågor som rör eventuell finansiering eller någon typ av försäkring. Vårt mål är att du ska kunna åka vidare i din nya bil så snart som möjligt och detta med ett leende på läpparna.

  Vår verksamhet bygger på nöjda kunder. Oavsett om du säljer din bil direkt till oss, via vår bilförmedling eller om du byter in den så ska du känna att du gjort en bra och trygg affär. På Reco ligger vi idag i topp gällande begagnade bilförsäljare i Stockholm med omnejd. Det är ett kvitto på att vi är rätt ute – hos Reco är det kunderna som ger omdömen och sätter betyg.