Sälja bil Sollentuna

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa & Sälja bil i Sollentuna

Att sälja en bil privat kan vara en riktig djungel. Ska du sälja din bil i Sollentuna så får du räkna med att hela Stockholm med omnejd ser din annons. Det är bra sett till att du får en stor marknad, men det är sämre sett till att du måste ha tur för att få det pris du begär och inom den tid som annonsen ligger ute. För många handlar det istället om samtal och åter samtal, om prutning och om skambud och om köpare som aldrig dyker upp. Här har vi inte ens nämnt betalningsproblematik eller risken för rån.

Baserat på detta så anser vi att vi är ett bättre alternativ. Haninge Bilpark köper alla typer av bilar – förutsatt att de är svensksålda – och vi gör detta på ett ärligt och schysst sätt. Du ska få rimligt betalt för din bil och du ska känna att du är nöjd med affären om du vänder dig till oss

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Sollentuna

Vi kan även sälja din bil via vår bilförmedling. Genom detta sköter vi all marknadsföring, annonsering och hantering av potentiella köpare. Då bilen är såld så har du pengarna på kontot inom tre bankdagar. För detta tar vi en fast provision på 10.000 kronor – oavsett annonspris.

Vi är en modern bilhandlare

Vårt sätt att arbeta skiljer sig lite från våra konkurrenter.Vi vill inte bli bakbundna av höga hyror eller av kostnader för stora lager. Vi är mer flexibla och rörliga. Det gör att vi kan hålla lägre priser i samband med att vi säljer våra bilar – och kan erbjuda bättre priser i samband med att vi köper. Det tjänar alla på.

Kundens upplevelse är viktig för oss. Vi vill att alla som kommer in till oss ska känna sig sedda och att deras frågor och önskemål tas på allvar. Vår personal är kunnig och erfaren om allt som har med bilar att göra; det gör att vi hela tiden kan bistå med både idéer och med tips och råd.

Det här tänket har gjort att vi rankar i topp på Reco.se och det är vi stolta över. För oss är varje vitsord och rekommendation från en tidigare kund ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt.

Byt in din bil och hitta körglädjen

Har du tröttnat på din bil? Har din familjesituation ändrats? Har du ett annat behov av bilen idag än vad du hade tidigare eller har du helt enkelt tröttnat på den bil du kör? Ibland så behöver man en ny bil och ska sälja den man för närvarande har så är det ofta en god idé att byta in den istället.

Vi har ett stort urval av bilar av alla modeller, märken, storlekar, drift och drivmedel finns tillgängliga. Skulle någon av dessa falla dig på läppen så går det utmärkt att byta in din gamla bil mot en ny.

Vi kan hjälpa dig gällande eventuell finansiering av mellanskillnaden och detta då vi samarbetar med olika banker. Vi kan även hjälpa dig med allehanda försäkringsfrågor då vi – på samma sätt som gällande banker – har förmånliga samarbeten med försäkringsbolag. Välkommen in att hitta din nya bil hos oss!

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand