Sälja bil Södertälje

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Södertälje. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Södertälje, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa & Sälja bil i Södertälje

Att åka från Södertälje till Haninge tar ungefär 45 minuter. Det är en resa värd att ta om du står inför att sälja din bil. Vi på Haninge Bilpark vågar nämligen påstå att vi är det bästa alternativet för dig. Vi erbjuder bra priser och en personlig service som går utanpå det mesta.

Tack vare att vi har lägre lagerkostnader och lägre hyra för lokaler så kan vi också jobba med ett tydligare fokus på att sätta schyssta priser – något som skiljer sig från många av våra konkurrenter. 

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Södertälje

Här är några ytterligare fördelar som finns i att sälja din bil till oss

  • Du står i fokus. Vi hjälper våra kunder och vi ser till att de är i centrum. Oavsett om du ska sälja- eller köpa en bil så ska du får ett bra, professionellt bemötande och känna att du och ditt ärende är viktigt. Det är det nämligen.
  •  Vi köper alla bilar. Oavsett vilket märke, vilken modell, vilket år, hur många mil, vilket drivmedel eller vilken drift bilen har så är den av intresse. Detta gäller för alla bilar som tidigare sålts i Sverige.
  •  Vi kan förmedla din bil. Du kan även välja att använda Haninge Bilpark som bilförmedlare. Det kostar alltid 10.000 kronor i fast provision och för de pengarna så får du tillgång till annonsering och marknadsföring, bilen får en rekond, den fotograferas och den får en bra, tilltalande och säljande beskrivning. Detta bästa är dock att du slipper alla samtal och all typ av kundkontakt med prutning, skambud och allt vad det innebär: det sköts av oss. Då bilen är såld så har du pengarna på ditt bankkonto inom max tre bankdagar.
  •  Vi värderar bilen gratis. Det första som sker är en värdering av din bil. Den är gratis och kommer utan vare sig krav eller dolda avgifter. Efter värderingen så sker en mer detaljerad genomgång av bilen. Detta sker i syfte att undvika att en framtida köpare upptäcker dolda fel. Vi vill att alla parter – du som säljare, vi som bilhandlare och en framtida köpare – ska vara nöjda.

Köp en ny bil av oss

Tack vare vår fina ruljans på både inköp och försäljning så har vi alltid intressanta objekt i lager. Det kan vara så att du redan samma dag åker hem till Södertälje i en ny bil efter att du sålt din gamla till oss. Skulle du vilja byta in din bil så är det fullt möjligt. Behöver du hjälp med finansiering av en eventuell mellanskillnad så har vi fina kontakter och samarbeten med olika banker. Detsamma gäller för försäkringsfrågor och försäkringsbolag.

Välkommen att besöka oss redan idag – Haninge Bilpark har öppet sju dagar i veckan och kan, vid behov, även skjuta lite på öppettiderna. Hör av dig så hittar vi en lösning utifrån dina önskemål och behov.

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare  så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand