Sälja bil Sigtuna

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Sigtuna. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Sigtuna, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Köpa och sälja bil i Sigtuna

Vi på Haninge Bilpark är det bästa alternativet för dig som står inför att sälja din bil. Bor du i Stockholm med omnejd – Sigtuna, Södertälje, Upplands Väsby, Norrtälje – och vill sälja din bil till ett bra pris och genom en snabb affär så är det bara att kontakta oss. Bra priser, det är något som vi kan erbjuda som en följd av ett nytänk. Vi är en mer flexibel bilhandlare än vad många av våra konkurrenter är. De är oftast baktunga som en följd av höga kostnader för lager och för lokalhyror.

Vi tänker annorlunda. Genom att få en stor omsättning på inköp och försäljning av bilar så kan vi hålla lägre priser. Vi har heller inga särskilt stora ytor som slukar pengar – det ger oss en fördel och det är något som visar sig om du vill sälja din bil till oss.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Sigtuna

Vi köper alla typer av bilar. Allt är av intresse så länge bilen i fråga tidigare sålts i Sverige. Hur många mil din bil har gått, vilken drift den har, drivmedel eller märke och modell spelar ingen roll. Vi kan alltid göra affär. Innan du säljer din bil så sker en värdering. Den är kostnadsfri och kravlös. Du får bilen värderad, vi ger ett bud utifrån denna och därefter så väljer du själv om du vill sälja din bil eller åka tillbaka till Sigtuna och fundera på något annat alternativ.

Nöjda kunder är målet

Vårt mål är att varje kund ska känna att den bästa möjliga affären är uppnådd. Vi ska vara nöjda – och du som kund ska vara det. Det är viktigt för oss. Vi vet att bilhandlare dras med ett något skamfilat rykte och det jobbar vi hårt med att tvätta bort. Omdömen, kundbetyg och positiva ord ger ringar på vattnet.

Gällande detta så är du välkommen att se vad tidigare kunder sagt om oss på Reco.se – det ger en bra bild av hur hårt vi trycker på kundbemötande och professionalism hos personalen.

Haninge Bilpark som bilförmedlare

Du kan även använda oss som en ren bilförmedlare. Det är något som kostar 10.000 kronor – oavsett annonspris. Vi har sålt väldigt många bilar genom detta och det är en tjänst som många uppskattar. Man säljer sin bil, men man slipper de ideliga samtalen, de inställda mötena, skambuden och prutningen som annars lätt förknippas med att sälja privat.

Vi ger din bil en rekond, den fotograferas och marknadsförs därefter via våra välbesökta plattformar. Ett bra och smidigt sätt att snabbt kunna sälja sin bil på.

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand