Sälja bil Österåker

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Österåker. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Österåker, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Vi hjälper dig att sälja bil i Österåker

Stockholm med omnejd har en stor krets av potentiella köpare av bilar – Österåker har det inte; detta gör att det är svårare att sälja en bil i Österåker än om ma använder hela Stockholm som basar. Men, inte ens då är det särskilt enkelt. Att sälja en bil privat är något som kräver tålamod och som kräver att man är standby samt beredd att offra en del av vardagen. I många fall tjänar man därför på att vända sig till en professionell bilhandlare och här vågar vi påstå att vi är det bästa alternativet.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Österåker

Haninge Bilpark arbetar lite annorlunda än våra konkurrenter. Vi är mer flexibla och vi är inte bakbundna av dyra lagerkostnader eller av hyran för lokaler. Det gör att vi heller inte måste ha stora marginaler vid våra försäljningar av bilar – vi säljer billigare och vi har därmed också en bättre snurr på verksamheten. Vill du sälja din bil i Österåker så är vi företaget du vänder dig till. Du får alltid personlig service, vi har öppet alla dagar i veckan och du som kund sätts alltid i centrum.

Vår personal har en gedigen kunskap om bilar och vi köper alla tänkbara modeller, märken och sorter. Detta oavsett drift, antal mil eller ålder. Du får alltid ett rimligt pris som baseras på en värdering. Målet är att både du och vi ska vara nöjda.

Kunden står alltid i centrum

Nöjda kunder är något att eftersträva i en annars lite skamfilad bransch. Vi vet att varje nöjd kund kan leda till nya sådana. Därför använder vi Reco och på den sidan så är det kundens omdömen som syns.

Därför är vi stolta över att Haninge Bilpark rankar i topp vad gäller begagnade bilhandlare i Stockholm med omnejd. Det är en trygghet för dig som kund och ett kvitto på att vårt sätt att arbeta lönar sig.

Låt oss sälja din bil vidare

Vi kan sälja din bil vidare som en mellanhand och förmedlare. Detta mot en fast provision som ligger på 10.000 kronor – oavsett vilket annonspris det handlar om. Fördelen med detta? Ja, bland annat så får du sälja via våra plattformar, din bil får kraftig exponering – via exempelvis annonsering – och du behöver inte göra någonting.

Du slipper jobbiga samtal, du slipper folk som skambjuder och prutar, du slipper höra telefonen ringa mitt i natten: allt detta ligger på vårt bord. Då affären är avslutad så har du pengarna på kontot inom tre bankdagar. Så enkelt är det att sälja en bil i Österåker. Det är bara att kontakta oss så sköter vi resten.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand