Sälja bil Nykvarn

Bilhandlare Haninge

Att sälja en bil i Nykvarn innebär ett ganska lågt utbud av potentiella köpare. Det kan i sin tur leda till rena skambud, lång väntan och en allmänt seg process innan man får bilen såld. Vi skulle därför rekommendera att du säljer din bil till oss istället för i Nykvarn. Haninge Bilpark är en av de mest rekommenderade försäljare av begagnade bilar i Stockholm med omnejd.

Vi ligger i topp gällande kundomdömen på Reco och det sker inte av en slump. Vi jobbar alltid kundmedvetet och med ett syfte att både vi som köpare och du som säljare av din bil ska vara nöjd med affären.

Haninge Bilpark köper alla bilar så länge de är sålda i Sverige. Oavsett vilken modell du har, vilket märke, vilket år eller hur många mil din bil har gått så kan du göra affär med oss. Vi jobbar effektivt utan att för den saken skull vara slarviga. Vår kunniga personal har vana av alla typer av bilar och märken – det ger en möjlighet att snabbt värdera, sätta pris och genomföra affären. En värdering hos oss kommer utan krav på försäljning. Den är gratis och utan några dolda avgifter. Du bestämmer hur du vill göra efter att värderingen ägt rum.

Ska du sälja din bil i Nykvarn?

  Sälj din bil via Haninge Bilpark

  Du kan antingen välja att åka från Nykvarn och sälja din bil direkt till oss eller att sälja den via oss. Vi kan nämligen agera bilförmedling och vara mellanhanden mellan dig och en framtida köpare. Detta upplägg har väldigt många fördelar jämfört med att sälja privat. Vi räknar upp några av dessa:

  Du slipper kundkontakten. Inga samtal går till dig – vi sköter all kontakt med de som visar intresse för bilen.

  Vi marknadsför bilen och sköter all annonsering. Vi har välbesökta kanaler för marknadsföring och vi har ett digert antal besökare på vår hemsida. Din bil kommer att synas och – vid behov – pushas fram.

  Vi ger en rekond. Din bil tvättas och får en helrekond innan den fotograferas och läggs ut till försäljning. Det gör att den ser ut att vara i nyskick.

  Du får pengarna. Efter att din bil har blivit såld så får du pengarna inom 1-3 bankdagar.

  Vi tar alltid en fast provision vid detta upplägg. Den ligger på 10.000 kronor och det är något som vi tar ut oavsett annonspriset.

  Vi hjälper dig att hitta en ny bil

  Få som säljer en bil gör det definitivt. Man vill ofta ha en ny. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt sådan. tack vare vårt stora lager och utbud så kan vi erbjuda bilar i alla prisklasser, av alla märken och modeller samt efter mer specifika behov och önskemål – familjebil, SUV, sportbil och så vidare.

  Du kan således med fördel se över vilka bilar som finns hos oss och överväga att byta in- snarare än att sälja din bil. Vi kan erbjuda hjälp med eventuell finansiering och försäkringsfrågor. Detta som en följd av att vi samarbetar med både banker och försäkringsbolag. Välkommen till Haninge Bilpark – din trygga bilhandlare.