Sälja bil Norrtälje

Bilhandlare Haninge

Ska man sälja bil privat så kan man räkna med en segdragen historia. Om du ska sälja din bil i Norrtälje så har du också hela Stockholm som en potentiell kundkrets. Det innebär samtal under dygnets alla timmar, det innebär skambud, det innebär att överenskomna möten ställs in och att du som säljare hela tiden måste vara stand-by. Få träffar rätt köpare direkt.

Det finns emellertid andra alternativ. Ett av de bästa är att sätta sig i bilen, åka från Norrtälje, ställa in GPS:en på Haninge Bilpark och sälja sin bil via oss. Haninge bilpark erbjuder förmånliga priser och vi köper alla typer av bilar. Oavsett vilken typ av bil du har, vilket märke, vilken modell eller ålder bilen har så kommer du att kunna sälja den till oss. Det enda kravet är att den är såld i Sverige.

Besök Haninge Bilpark och gör en första, gratis, värdering – helt utan krav och utan dolda avgifter. Väljer du att gå vidare med din försäljning så lämnar du din bil i rakt igenom trygga händer. Om inte så är det bara att åka vidare.

Ska du sälja bil i Norrtälje?

  Bilförmedling – Låt Haninge Bilpark göra jobbet

  Du kan även använda dig av Haninge Bilpark genom att sälja din bil med oss som förmedlare. Det innebär att vi tar hand om alla kundkontakt, att vi tar emot alla bud, att  vi sköter alla fysiska möten och att du kan slappna av hemma hos dig under tiden. Du behöver inte göra någonting mer än att hålla tummarna att rätt köpare uppenbarar sig.

  Din bil värderas, den får en rekond och den annonseras via hemsidan hos Haninge Bilpark. Då bilen väl blir såld så betalar du en provision på 10.000 kronor till oss. Detta oavsett vad bilen annonserats ut för eller vad slutpriset blir. Dina pengar når ditt konto efter 1-3 bankdagar. Ett rakt igenom trygg, säker och bra sätt att sälja sin bil på.

  Sälja- eller byta in din bil?

  Många är beroende av sin bil för att få vardagen att fungera utan friktion. Det gör att man ofta kan dra sig för att sälja bilen – eller att man köper en ny innan man sålt; något som ger dubbla kostnader. Ett bättre alternativ kan vara att byta in bilen.

  Det innebär att du värderar din bil och kollar igenom det stora utbudet som finns hos oss på Haninge Bilpark. Hittar du en bil som passar så är det bara att skriva under papperen, få nyckeln och dra hemåt igen. Varje bil är undersökt i syfte att förhindra dolda fel och det skapar en enorm trygghet.

  Behöver du hjälp med finansiering eller försäkringsfrågor så har vi långtgående samarbeten med både banker och försäkringsbolag.

  Utbudet av begagnade bilar är stort och det finns en bil för alla – och för alla plånböcker. Haninge Bilpark köper in- och säljer alla typer av bilar – oberoende av märke, ålder, antal mil eller modell. Det är därför troligt att du hittar exakt den bil du söker och att du kan åka hem till Norrtälje med ett leende på läpparna.