Sälja bil Järfälla

Bilhandlare Haninge

Att sälja en begagnad bil kan vara en mardröm med ideliga samtal, skambud och folk som inte respekterar ett nej. Det finns smartare vägar att ta. Ska du sälja din bil i Järfälla så finns ett ypperligt alternativ i Haninge.

Att sälja bilen via bilförmedlingen hos Haninge Bilpark är både smidigt och lukrativt. Som privatperson så lämnar man över sin bil, man får den värderad, bilen får en rekond och samtidigt så tas all marknadsföring och annonsering om hand av oss. Som kund väntar man bara in rätt köpare och rätt pris – resten sköter vi hos Haninge Bilpark. Detta mot en provision på 10.000 kronor – oavsett annons- och slutpris.

Från Järfälla till Haninge tar det ungefär 50 minuter. Det är definitivt värt att åka den sträckan om man vill sälja bilen på ett smart, smidigt och ärligt sätt.

Sugen på att sälja bil i Järfälla?

  Flera alternativ att överväga

  I många fall vill man inte sälja sin bil förrän man hittat ett nytt alternativ. Att vara utan bil i Järfälla och samtidigt arbetat inne i centrala Stockholm kan ställa enormt mycket tid. Det gör alternativet bilbyte intressant. Det innebär att du ser över det enorma utbudet av bilar som säljs hos oss och att du samtidigt får din egen bil värderad. Hittar du din nya drömbil så kan du byta in den gamla och åka hem till Järfälla redan efter någon timme.

  I och med att vi har långt utvecklade samarbeten med både banker och försäkringsbolag så kan man som kund komma undan med en stor del av den administration som annars är vanligt i samband med köp- och sälj av begagnade bilar.

  Allt detta går även att – till stor del – sköta online. Det innebär att du kan hålla ögonen på vilka bilar som finns i lager och då den rätta väl dyker upp så är det bara att kasta dig på luren. En första värdering av den bil du tänkt sälja går även den att sköta via nätet. Våra kunniga och erfarna medarbetare kan ge snabba svar och komma med bud som är rättvisa och rimliga. Genom detta vet du ungefär i vilken prisklass du kan hålla dig.

  Stort utbud av bilar för alla plånböcker

  Gällande utbudet av begagnade bilar hos Haninge Bilpark så finns ett stort sådant. Det bästa är att det spänner över alla budgetar. Det finns bilar i alla prisklasser, märken, modeller, ålder och mil. En sak är gemensam mellan alla dessa: de har undersökts noggrant. Vi ser över varje bil vi får in och den kontrolleras noggrant innan den läggs ut till försäljning.

  Man ska som kund – vare sig som köpare eller säljare – inte hamna i den situationen att man är missnöjd med affären som en följd av dolda fel. Haninge Bilpark är en garant för en tryggare affär. Både för dig som står redo att sälja din bil eller du som är på jakt efter en ny. Att vi idag rankas som en av de bästa försäljarna av begagnade bilar i Stockholm enligt Reco är ett kvitto på att vi sätter kunderna i främsta rummet. Välkommen till oss på Haninge Bilpark!