Sälja bil Botkyrka

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Botkyrka. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Botkyrka, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Så här går det till att Sälja bil Botkyrka

Det finns olika sätt att sälja sin bil på. Alla har olika för- och nackdelar. Om du ska sälja din bil i Botkyrka så kan du antingen välja att sälja den privat, direkt till en bilhandlare eller via en bilförmedling. Väljer du något av de senare så är vi på Haninge Bilpark det bästa alternativet för dig. Vi har alltid kunden i centrum och i och med att vi köper alla typer av bilar – oavsett antal mil, oavsett märke, oavsett drivmedel och oavsett modell – så är din bil också intressant för oss. Så länge bilen i fråga tidigare är svensksåld så är den också av intresse.

Köp bil

Sälj bil

Sälja bil Botkyrka

Haninge Bilpark är en mer flexibel och lättrörlig bilhandlare. Vi har inga stora lager, vi har inga höga kostnader för lokalhyra och vi kan i och med detta fokusera på det väsentliga: att köpa- och sälja bilar till schyssta och rimliga priser. Vi erbjuder heltäckande tjänster och vi sätter alltid kunden i centrum.

Besöker du oss så möts du av en kunnig och intresserad personal som hjälper dig vidare, svarar på frågor och tar dig ett steg närmare en bilaffär – oavsett om du ska sälja- eller köpa en bil. Hos Reco.se finns samlade omdömen från tidigare kunder. Dessa tycker vi talar ett tydligt språk: vårt sätt att arbeta fungerar utmärkt!

Sälj din bil med oss som bilförmedling

Det andra alternativet som vi erbjuder är att vi säljer din bil via vår bilförmedling. Detta mot en fast provision som ligger på 10.000 kronor – oavsett annonspris. Det är en fördel att sälja med oss som bilförmedling då du kan använda dig av våra kanaler – marknadsföring och annonsering – och att vi alltid tar fram det bästa ur din bil – tvättning, full rekond och professionell fotografering.

Du behöver inte göra mer än att vänta in en köpare, vi sköter resten och då affären väl är genomförd så har du pengarna på kontor inom tre bankdagar.

Nackdelar med att sälja privat

Det kan vara lockande att sälja en bil privat. Men, man får ofta förlita sig på ren tur. Åtminstone om man vill ha de pris man begär och samtidigt få bilen såld inom en rimlig tid. I många fall så får man vänta och det handlar dessutom om en irriterande sådan då kunder ringer under dygnets alla timmar, då man får en massa prutning och skambud och där man ser att folk inte dyker upp på avtalad tid. Dessutom finns alltid en risk i att man blir lurad i samband med transaktionen. Det finns tyvärr även en risk i att man blir rånad.

Vill du sälja din bil på ett snabbt, smidigt och lukrativt sätt så vänder du dig till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!

Haninge bilpark haninge

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand | Bilverkstad

Haninge bilpark Knivsta

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand 

Haninge bilpark Göteborg

Brett utbud begagnade bilar | Vi köper din bil så slipper du ta hand om hela försäljningen på egen hand