Sälja begagnad Volvo Göteborg

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade Volvo bilar i Göteborg. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Göteborg, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Vi kan sälja begagnad Volvo Göteborg åt er

Vi på Haninge Bilpark sätter våra kunder i fokus!

Fina omdömen från nöjda kunder vittnar om vår kvalitet. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter som passar din plånbok och lämnar bra garantier på upp till 2 år på reparationer. Vi har hög tillgänglighet med öppettider 7 dagar i veckan och välkomnar drop-in – perfekt för dig som inte vill boka tid i förväg.

Välkommen till oss!

Köp bil

Sälj bil

Sälja begagnad Volvo Göteborg

Oavsett vilket eller Volvomodell du än beslutar dig för i vår bilhall så ska du alltid känna dig säker i att våra bilar är noga genomgångna av våra duktiga och erfarna medarbetare. 

Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. Vi är en av många bilhallar Göteborg som erbjuder kvalitativ och service.

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i Göteborg så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!