Sälja begagnad bil Uppsala

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Vi har rätt erfarenhet att sälja begagnad bil Uppsala åt er

Fina omdömen från nöjda kunder vittnar om vår kvalitet. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter som passar din plånbok och lämnar bra garantier på upp till 2 år på reparationer. Vi har hög tillgänglighet med öppettider 7 dagar i veckan och välkomnar drop-in – perfekt för dig som inte vill boka tid i förväg.

Välkommen till oss!

Köp bil

Sälj bil

Sälja begagnad bil Uppsala

Oavsett vilket eller modell du än beslutar dig för i vår bilhall så ska du alltid känna dig säker i att våra bilar är noga genomgångna av våra duktiga och erfarna medarbetare. Vi är er bilhall i Uppsala.

Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. 

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i Uppsala så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!