Blocket bilar Stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Glöm Blocket – vi säljer bilar i Stockholm

Privatmarknaden för begagnade bilar kan vara en riktig djungel, inte minst i Stockholm. Att köpa bilar på Blocket eller via annons är ofta osäkert och otryggt.

Vill du slippa problem med oseriösa aktörer när du ska köpa eller sälja en begagnad bil? Välkommen att kontakta oss på Haninge Bilpark – ett alternativ till andra sajter där du kan köpa bilar i Stockholm.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-122 120 20, e-post info@haningebilpark.se, eller via vår kontaktsida.

 

Köp bil

Sälj bil

Blocket bilar Stockholm

Undvik bilar på Blocket i Stockholm – anlita oss istället

Vi är en seriös bilförmedlare som har ett brett utbud begagnade bilar till mycket fördelaktiga priser. Våra kunniga och erfarna bilförsäljare kommer att göra allt de kan för att du ska bli nöjd med din bilaffär. Vi arbetar alltid på ett seriöst sätt med kunden i fokus och har på detta sätt tagit upp konkurrensen med Blocket och andra aktörer när det handlar om begagnade bilar i Stockholm. I vår bilpark finns de flesta märken och modeller.

Trygg och ostressad bilaffär

Att sälja en begagnad bil är för många förknippat med stress och oro. Detta är ofta förknippat med att säljannonser för bilar på olika nätsajter alltid lockar till sig oseriösa spekulanter som försöker hetsa fram ett snabbt och ogenomtänkt köp. Det är också vanligt med rädsla för att betalningen inte ska gå igenom eller att något annat blir fel vid hanteringen av köpet. Kort sagt – är man ovan vid begagnatmarknaden och har begränsade kunskaper om bilar så är det lätt att affären inte blir till belåtenhet.

Vi gör en seriös värdering av din bil

Hos oss kommer upplevelsen av att köpa en begagnad bil vara raka motsatsen till detta. Vi kommer hem till dig och gör en seriös bedömning av värdet på din bil, och ger dig en rak och ärlig motivering till priset vi sätter på din bil. Vi svarar givetvis på alla dina frågor och hjälper till självklart alla de praktiska detaljer som alltid dyker vid ett bilköp.

Oavsett vilket behov du har när det handlar om din bil så kan vi hjälpa dig att hitta ett begagnat objekt. Har familjen fått tillökning och du behöver en större bil så hittar du den hos oss. Behöver du en mindre bil för jobbpendlingen eller en fräsig sportbil så ordnar vi det. Alla våra bilar är noggrant servade, har genomgått en noggrann rekond och är kontrollerade in i minsta detalj. Vi skulle aldrig sälja en begagnad bil som inte håller måttet – ett minimikrav är att vi skulle kunna tänka oss att köra den själva. Trafiksäkerheten är alltid det viktigaste när man sätter sig bakom ratten och köper du en bil hos oss så kan du känna dig säker på att allt kommer att fungera.

Vi hjälper till med finansieringen

Behöver du hjälp med finansieringen så har vi väl inarbetade samarbeten med banker och kreditgivare som kan ordna en smidig ekonomisk lösning. Detta ger mycket förmånliga och trygga betalningslösningar när du köper en bil hos oss.

Välkommen till oss på Haninge Bilpark – hos oss kan du köpa begagnade bilar utan all den osäkerhet som finns vid en affär på exempelvis Blocket. Välkommen att kontakta oss redan idag!