Bilköpare Stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Letar du bilhallar i Stockholm

Hos oss kan du hitta begagnade bilar av olika märken till mycket fördelaktiga priser. På Haninge Bilpark  har vi ett stort utbud bilar till salu

Vi har förmånliga priser som passar de flesta plånböcker samt många olika fördelaktiga upplägg. 

Köp bil

Sälj bil

Bilköpare Stockholm

Bland bilköpare Stockholm med inriktning på begagnade bilar har vi snabbt etablerat sig som ett av de populäraste med höga betyg på bland annat reco.se.

Ett par fördelar med att lämna in bilen hos oss:

  • Våra fina omdömen
  • Olika finansieringsmöjligheter
  • Bra garantier upp till 2 år
  • Hört/sett oss via reklam/radio/tidningar
  • Våra öppettider (7 dagar i veckan)
  • Drop-in besök istället för att krångla till det med bokade tider.

 

Vi är seriösa och tillmötesgående bilköpare Stockholm och lyssnar alltid på dina önskemål. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi se att vi kan hjälpa dig att välja bland våra begagnade bilar. Vi kan lova ett trevligt och konstruktivt möte.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation.

För ökad flexibilitet har vi även utvecklade samarbeten med banker och försäkringsbolag, allt för att det ska kännas tryggt för dig som kund att köpa begagnade hos oss.

Välkommen till Haninge Bilpark – Er bilköpare Stockholm! Kontakta oss på Haninge bilpark redan i dag.