Bilhandlare Tyresö

Bilhandlare Tyresö

Är du intresserad av och funderar på att köpa en begagnad bil? Letar du efter en ärlig bilhandlare tyresö? Vi på Haninge Bilpark står för ett säkert och pålitligt koncept på våra bilar med konkurrenskraftiga priser som passar de flesta med olika alternativ på upplägg. Vårt koncept är att inte ha någon stor bilhall som slukar pengar eller att man ska behöva ta komplicerade omvägar för sitt bilköp. Vi håller därför nere på omkostnaderna så att vi istället kan koncentrera oss på att alltid ha ett fantastiskt sortiment av bilar till mycket bra priser. Oavsett vilket märke du än beslutar dig för i vår bilpark så ska du alltid känna dig säker i att våra bilar är noga genomgångna av våra duktiga och erfarna medarbetare. Vi är er bilhandlare Tyresö att lita på!

När du söker bilhandlare Tyresö, vänd dig till oss på Haninge bilpark

    Vilket fordon du än väljer hos oss så erbjuder vi dig en trygg garanti på våra begagnade bilar. Vi har ett samarbete med Trygg Hansa som gör att din bil är helförsäkrad direkt och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. Vi erbjuder garantier genom Svensk Bilgaranti, beroende av bilens ålder och miltal så omfattas den av olika garantier och detta informerar vi givetvis vi mer om när ni tar kontakt med oss.

    När du vill ha en bilhandlare Tyresö som erbjuder kvalitativ service, mötas av bra priser och smidighet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark. Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se, det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare tyresö så besök gärna vår hemsida www.haningebilpark.se för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!