Bilhallar Uppsala

Bilhallar Uppsala

Vi köper din bil i Uppsala

018-30 39 00

Sälja bilen? Fyll i formuläret så får du prisförslag på din bil.

  Fri värdering av din bil över tjänsten eyeoda!
  Vi erbjuder en förhandsbesiktning av din bil i ett videosamtal. Vi använder oss av tjänsten eyeoda
  (www.eyeoda.com) som gör det möjligt för dig att visa upp din bil för en preliminär besiktning med en uppskattad värdering direkt i samtalet. Du behöver inte installera någon app, utan öppnar endast en länk i din telefon som vi skickar till dig.
  Det går ofta att göra en väldigt god uppskattning av en bils pris på det sättet. Dock är det först när vi sett bilen på plats som vi kan ge dig ett definitivt pris. Men genom förhandsbesiktningen, som givetvis är helt kostnadsfri, får du en idé om ungefär hur mycket du kan få för din bil. Enklare och smidigare än så blir det inte om du vill veta vad din bil är värd.
  Kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri värdering eller om du har några andra frågor.
  Snabb bilaffär Göteborg

  Fräscha bilhallar Uppsala med stort utbud!

  Haninge Bilpark har Bilhallar Uppsala som är fräsch och ligger på rätt ställe med många besökande kunder. Vill ni säja er blir kan vi rekommenderar att ni gör det i någon av våra Bilhallar Uppsala. Vi är en seriös bilhandlare i Uppsala med inriktning på begagnade bilar har vi snabbt etablerat sig som ett av de populäraste med höga betyg på bland annat reco.se och har ett par Bilhallar Uppsala.

  Du kommer inte att drabbas av några dolda fel när du köper begagnad bil hos oss. På Haninge Bilpark, en av ledande bilhandlare Uppsala vill vi att alla kunder känner sig välkomna och trygga.

  Ett par fördelar med att lämna in bilen hos oss:

  • Våra fina omdömen
  • Olika finansieringsmöjligheter
  • Bra garantier upp till 2 år
  • Hört/sett oss via reklam/radio/tidningar
  • Våra öppettider (7 dagar i veckan)
  • Drop-in besök istället för att krångla till det med bokade tider.

  Våra nya och fräscha Bilhallar Uppsala gör att du blir som ett barn igen. Vi har massa olika bilar på utställning och kanske just den ni söker. Vi är seriösa och tillmötesgående bilhandlare Uppsala med erfarenheter från Uppsala och lyssnar alltid på dina önskemål. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte i vår Bilhallar Uppsala så ska vi se att vi kan hjälpa dig att välja bland våra begagnade bilar. Vi kan lova ett trevligt och konstruktivt möte.

  Vi har förmånliga priser som passar de flesta plånböcker samt många olika fördelaktiga upplägg. För ökad flexibilitet har vi även utvecklade samarbeten med banker och försäkringsbolag, allt för att det ska kännas tryggt för dig som kund att köpa begagnade bil hos oss.

  Välkommen till Haninge Bilpark

  Kontakta oss på Haninge bilpark redan i dag.