Bilhallar stockholm

Bilhandlare Tyresö

Vi på Haninge Bilpark är en av många bilhallar i Stockholm. Vi på Haninge Bilpark står för ett säkert och pålitligt koncept på våra bilar med konkurrenskraftiga priser som passar de flesta med olika alternativ på upplägg.

 

Vi finns i Haninge Stockholm och till oss är du välkommen alla dagar i veckan! Vi eftersträvar enkelhet, förtroende och personlighet. Kvalitén och kunden står alltid i centrum!

Bilhallar StockholmOavsett vilket eller modell du än beslutar dig för i vår bilhall så ska du alltid känna dig säker i att våra bilar är noga genomgångna av våra duktiga och erfarna medarbetare. Vi är er bilhall i Stockholm.

Letar du bilhallar i Stockholm

    Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring.

    Vi är en av många bilhallar Stockholm som erbjuder kvalitativ och service.

    Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

    Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare Tyresö så besök gärna vår hemsida www.haningebilpark.se för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!