Bilhallar stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begagnade bilar Stockholm. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Letar du bilhallar i Stockholm

i på Haninge Bilpark är en av många bilhallar i Stockholm. Vi på Haninge Bilpark står för ett säkert och pålitligt koncept på våra bilar med konkurrenskraftiga priser som passar de flesta med olika alternativ på upplägg.

Vi finns i Haninge Stockholm och till oss är du välkommen alla dagar i veckan! Vi eftersträvar enkelhet, förtroende och personlighet. Kvalitén och kunden står alltid i centrum!

Köp bil

Sälj bil

Bilhallar Stockholm

Oavsett vilket eller modell du än beslutar dig för i vår bilhall så ska du alltid känna dig säker i att våra bilar är noga genomgångna av våra duktiga och erfarna medarbetare. Vi är er bilhall i Stockholm.

Vi arbetar i dag med Trygg Hansa som gör att din bil är försäkrad på en gång och du kan lugnt och tryggt åka ifrån oss då vi erbjuder två veckors helförsäkring. Vi är en av många bilhallar Stockholm som erbjuder kvalitativ och service.

Om du vill mötas av bra priser och enkelhet så har du kommit helt rätt till oss på Haninge Bilpark.

Vi är ödmjuka och stolta över att ha fått utmärkelsen årets bolag på reco.se. Det gör att vi är oerhört noggranna och inte tummar på kvalitén. Vi fortsätter att leva upp till våra kunders goda referenser! Så om du söker bilhandlare i stockholm så kontakta oss för att få mer information samt läsa om våra oerhört flexibla öppettider och kontaktinformation. Välkomna!