Haninge Bilpark – för dig som vill köpa begagnad bil i Stockholm

Haninge Bilpark har ett brett utbud begbilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar i Stockholm, och skiljer ut oss jämfört med många begagnade bilhandlare.

Söderbytorpsgatan [Se alla bilar i våra butiker]

Ett brett utbud begbilar i Stockholm

 

Vi har förmånliga priser som passar de flesta plånböcker samt många olika fördelaktiga upplägg. För ökad flexibilitet har vi även utvecklade samarbeten med banker och försäkringsbolag, allt för att det ska kännas tryggt för dig som kund att köpa begbil hos oss.

 

Intresserad? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-122 120 20, e-post info@haningebilpark.se, eller på vår kontaktsida.

En kundorienterad bilhandlare i Stockholm

 

Bland Stockholms bilfirmor med inriktning på begagnade bilar har vi snabbt etablerat sig som ett av de populäraste med höga betyg på bland annat reco.se. Söker du en bilhandlare med gott om prisvärda begagnade bilar så är det oss du ska vända dig till. Vi är seriösa och tillmötesgående och lyssnar alltid på dina önskemål. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi se att vi kan hjälpa dig att välja bland våra begbilar. Vi kan lova ett trevligt och konstruktivt möte.

När du kommer till oss med en ny begagnad bil för ögonen så kommer du att träffa proffsiga säljare som alltid gör vad de kan för att du ska bli nöjd med affären.

En seriös aktör bland bilfirmor i Stockholm med fokus på begagnade bilar

 

Vi går alltid igenom alla begbilar innan vi ställer ut de för försäljning. Du kommer inte att drabbas av några dolda fel när du köper begagnad bil hos oss. På Haninge Bilpark, en av Stockholms ledande bilfirmor, ska alla kunder känna sig välkomna och trygga.

Att köpa en begagnad bil kan vara knepigt – och en riktigt smart affär om man hittar rätt objekt. Som en av Stockholms bästa återförsäljare av begbil så kan vi dig all den expertis du behöver inför ett köp – och vi har dessutom ett stort utbud begagnade bilar av olika märken och modeller att välja mellan.

Hitta körglädjen i någon av våra begagnade bilar

 

Hos oss hittar du den bil som kan ge dig körglädje, valfrihet och en budget som passar just dig. Gör en smart affär, låt oss bli din bilhandlare och köpa dina begagnade bilar hos på Haninge Bilpark. Klicka runt på vår hemsida för att se vilka begbilar som finns inne just nu eller kom på besök och titta på utbudet av begagnat!