Vi är en bilverkstad som specialiserar sig på bilreparation Haninge och underhåll av bilar. Boka reperation hos oss!

Bilverkstad Haninge

Haninge Bilpark verkstad Autoexperten

Adress:

Vendelsövägen 53, 136 44 Handen

Öppettider:
Mån-Fre 8-17
Tillgänglig 8-22 alla dagar i veckan via telefon och mail

Tel: 08-122 120 20

E-post: info@haningebilpark.se

Bilreperation Haninge

 

Haninge bilpark är en bilverkstad som specialiserar sig på reparation och underhåll av bilar. Vi arbetar med alla större bilmärken, vilket gör att alla problem kan lösas snabbt och effektivt på nolltid. Våra tekniker är mycket erfarna och certifierade för att åtgärda alla potentiella problem som ditt fordon kan råka ut för.

Vi erbjuder och har:

  • Kopplingsbyte Haninge
  • Kamremsbyte Haninge
  • Byta kamrem Haninge
  • Byta koppling Haninge
  • Bilreperation Haninge
  • Bilmekaniker Haninge
  • Bilmek Haninge
skiftnyckel

Att reparera bil Haninge är en viktig del av att hålla ditt fordon i gott skick. Det kan hjälpa dig att spara pengar genom att förhindra dyra reparationer i framtiden och även hålla dig säker på vägen.

När det gäller att laga bil Haninge finns det några saker du bör veta. För det första ska du ha en grundläggande förståelse för hur din bil fungerar. Detta hjälper dig att bättre förstå vad som måste göras under en reparation. För det andra bör du alltid följa med i det regelbundna underhållet av din bil. Det innebär bland annat att byta olja och filter regelbundet, kontrollera däcktrycket varje månad, rotera däcken enligt ett schema och låta utföra schemalagda trimningar. Att göra dessa enkla saker kan bidra till att förhindra att allvarligare problem uppstår i framtiden.

När det är dags att lämna in bilen för reparation, se till att du går till en pålitlig och erfaren mekaniker. Vi har lediga tider bilverkstad Haninge!
Slutligen, se till att spara alla service- och reparationsjournaler för din bil. Det hjälper dig att hålla reda på när saker har gjorts och vilka eventuella problem som kan ha uppstått under reparationen. Det kan också vara till hjälp om du någon gång ska sälja din bil eller ta in den som bytesobjekt.